Cizkejkt, veoma ukusan, a tako lak za pripremu. Uspeh zagarantovan.




I Za koru:
- 150g mlevene plazme
- 2 kašike meda
- 5 kašika mleka
- 180 g rastopljenog putera
Sve pomešati i sipati u kalup obložen pek papirom.
Pogledajte i 6 recepata za čizkejk
II Beli sloj:
Umutiti u jednj posudi 500 ml slatke pavlake, a u drugoj posebno umutiiti 450g Ella sira sa o%mlečne masti, 220g prah šećera i 1 vanilin šećer. Zatim sjediniti obe smese, mutiti mikserom pa u to dodati 1 želatin. (želatin prvo ostaviti sa 50ml vode da nabubri pa zagrejati da se otopi - NE SME da ključa). Staviti preko prethodnog plazma sloja (NE SME biti šupljina).
III Voćni sloj:
450g mix šumskog voća kuvati sa 4 kašike šećera i 100ml vode. U to dodati 1 želatin i kuvati još nekoliko minuta. Kada se malo prohladi i zgusne preliti preko belog sloja.
Gotov kolač ostaviti u frižideru da se prohladi ( najbolje preko noći).


Share:

Нема коментара:

Постави коментар

Претражи овај блог

Омогућава Blogger.

Архива чланака

Архива чланака

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.