I Za koru:
- 150g mlevene plazme
- 2 kašike meda
- 5 kašika mleka
- 180 g rastopljenog putera
Sve pomešati i sipati u kalup obložen pek papirom.
Pogledajte i 6 recepata za čizkejk
II Beli sloj:
Umutiti u jednj posudi 500 ml slatke pavlake, a u drugoj posebno umutiiti 450g Ella sira sa o%mlečne masti, 220g prah šećera i 1 vanilin šećer. Zatim sjediniti obe smese, mutiti mikserom pa u to dodati 1 želatin. (želatin prvo ostaviti sa 50ml vode da nabubri pa zagrejati da se otopi - NE SME da ključa). Staviti preko prethodnog plazma sloja (NE SME biti šupljina).
III Voćni sloj:
450g mix šumskog voća kuvati sa 4 kašike šećera i 100ml vode. U to dodati 1 želatin i kuvati još nekoliko minuta. Kada se malo prohladi i zgusne preliti preko belog sloja.
Gotov kolač ostaviti u frižideru da se prohladi ( najbolje preko noći).
Нема коментара:
Постави коментар