Sendvici sa kackavaljem, zapeceni u rerni.





















Molimo vas da pomognete ovom sajtu klikom na reklame koje se nalaze na njemu. Puno bi nam pomogli, hvala.



Sastojci:

-6 kriski hleba
-1 jaje
-1 kisela pavlaka
-150 grama suhomesnatih proivoda po zelji
-150 grama krupno izrendanog kackavalja
-1 paradajz iseckan na kockice
-1/2 vezice iseckanog persuna
-1 kasicica suvog biljnog zacina
-1/3 kasicice mlevenog bibera
-1 kasicica origana



Priprema:

1.  Veliki pleh pokriti pek papirom. Po njemu rasporediti iseceni hleb.

2.  U odgovarajucu, dublju, posudu razbiti jaje, ubaciti pavlaku, pa zicom za mucenje sjediniti. Dodati iseckano suhomesnato, iseckani paradajz (malo ga ocediti od vode, koju pusti prilikom secenja), izrendani kackavalj i iseckani persun. Posuti sa zacinima, pa sve dobro sjediniti.

3.  Na svako parce hleba obilno naneti pripremljenu smesu. Staviti da se pece, u prethodno zagrelanoj rerni, na 200 C, dok blago porumeni.

4.  Izvaditi iz rerne, sacekati (ako mozete da izdrzite) 2-3 minuta, da se malo prohladi, pa navalite.

Share:

Нема коментара:

Постави коментар

Претражи овај блог

Омогућава Blogger.

Архива чланака

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.