Molimo vas da pomognete ovom sajtu klikom na reklame koje se nalaze na njemu. Puno bi nam pomogli, hvala.
Sastojci:
-6 kriski hleba
-1 jaje
-1 kisela pavlaka
-150 grama suhomesnatih proivoda po zelji
-150 grama krupno izrendanog kackavalja
-1 paradajz iseckan na kockice
-1/2 vezice iseckanog persuna
-1 kasicica suvog biljnog zacina
-1/3 kasicice mlevenog bibera
-1 kasicica origana
Priprema:
1. Veliki pleh pokriti pek papirom. Po njemu rasporediti iseceni hleb.
2. U odgovarajucu, dublju, posudu razbiti jaje, ubaciti pavlaku, pa zicom za mucenje sjediniti. Dodati iseckano suhomesnato, iseckani paradajz (malo ga ocediti od vode, koju pusti prilikom secenja), izrendani kackavalj i iseckani persun. Posuti sa zacinima, pa sve dobro sjediniti.
3. Na svako parce hleba obilno naneti pripremljenu smesu. Staviti da se pece, u prethodno zagrelanoj rerni, na 200 C, dok blago porumeni.
4. Izvaditi iz rerne, sacekati (ako mozete da izdrzite) 2-3 minuta, da se malo prohladi, pa navalite.
Нема коментара:
Постави коментар