Home »
» Punjeni hleb sa kackavaljem
Punjeni hleb sa kackavaljem
Molimo vas da pomognete ovom sajtu klikom na reklame koje se nalaze na njemu. Puno bi nam pomogli, hvala.
Sastojci:
- Hleb
- 6 jaja
- Kackavalj 100g
- So
- 2 paprike
- Kobasica 300g (po izboru)
- Feta sir 200g
- Ceri paradajz 100g
- Biber
- Crni luk 100g
Priprema:
1. Hleb izdubiti i staviti kratko u zagrejanu rernu da se prosusi (ako imate stari hleb, onda nije potrebno). Luk i papriku iseci na rebarca, kobasicu na kolutove a ceri paradajz na polovine.
2. U zagrejanoj posudi dinstati crni luk, potom dodati paprike i kobasicu. Jaja ulupati i dodati pripremljenoj masi i kratko pržiti da jaja pocnu da koagulisu. Potom dodati feta sir, paradajz, persun i zaciniti po ukusu.
3. Tako pripremljenu masu izruciti u hleb, prekriti narendanim kackavaljem i sve zapeci u zagrejanoj rerni. Sluziti toplo.
Нема коментара:
Постави коментар